Untitled Document
 Насловна   mak   eng    


 
18.06.2019 

Профил на општината
 Основни податоци
 Историјат на општината
 Инфраструктура
 Население
Јавни набавки
Општина Чашка
 Надлежности на општината
 Градоначалник
 Општински совет
 Посебни тела на Општината
 Општинска администрација
 Службен гласник
 Опис на услуги и потребни документи за добивање на истите
 Постапка за вработување во ЕЛС Чашка
 Информации од јавен карактер
 Статут на Општина Чашка
Формулари
 Барања
Култура
Невладини Организации
 Фондација ФОКУС
 ЗГ Галеби
Локален совет за превенција
Огласи
ЈПКД "Тополка"
Контакт
Барање

 
Подобрен образовниот процес


     Градоначалникот на Општина Чашка Горанчо Пановски и Амбасадорот на Република Словачка г-дин Роберт Кирнаг денес свечено  го пуштија во употреба парното греење во ОУ Тодор Јанев,  ПУ во  село Мелница.     Инталацијата и поставувањето на парното греење  во училиштето беше проект заеднички реализиран од страна на Амбасадата на Р.Словачка, Општина Чашка, ОУ Тодор Јанев и Месната Заедница од село Мелница.     Со поставувањето на парното греење ќе се продонесе за заштеда на финансиски средства, енергетска ефикасност како и подобрување на  условите за работа во ова подрачно училиште каде наставата ја посетуваат 125 ученика.

24.01.2011
Untitled Document
Точно е:
 
 
 
 
 
 
Пребарување:
Внесете клучни зборови:
  во
 
Актуелно:
 Новости
 Фото галерија

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_servefile.html?option=full&order=1&type=&language=English&platform=WinXPSP2&esdcanbeused=1&esdcanhandle=0&hasjavascript=1&getpase=1
http://www.focus.org.mk
http://www.scoutveles.org.mk
http://www.undp.org.mk/
http://www.zels.org.mk
http://www.uslugi.gov.mk
http://www.exploringmacedonia.com/default.asp?ItemID=D1127355739FB94DBB71E2F4B2502610
http://www.dem.org.mk
http://www.metamorphosis.org.mk/
http://www.dai.com.mk/
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Caska, All rights reserved