За Општината

Овде можете да ги добиете основните податоци за општина Чашка
- во изработка -

за Жителите

Овде можете да ги добиете сите информации за услугите што ги нуди општината како сервис на граѓаните - во изработка -

За посетителите

Овде можете да дознаете повеќе за културно-историските знаменитости, природните убавини, сместувачките капацитети...посети ги...почувствувај!!! - во изработка -

Гласник на општината

ЈАВЕН ПОВИК

Почитувани, Општина Чашка објавува ЈАВЕН ПОВИК за доделување на материјална поддршка на спортски клубови, спортски здруженија и здруженија на граѓани кои вршат јавен интерес на

Прочитај повеќе »

Отворени јавни повици за финансиска поддршка во земјоделството

Агенцијата за финасиска поддршка во земјоделството и руралниот развој има отворени 5 јавни повици за финансиска поддршка обезбедена преку програмата за рурален развој .Јавните повици

Прочитај повеќе »
Зајакнување на ОПШТИНСКИТЕ СОВЕТИ
Пријави СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

Социјални мрежи

fontana starafontana nova