Почитувани,

Во текот на утрешниот ден 31,08,2018 година (петок) поради зафати на среднонапонската мрежа ќе има прекин на напојувањето во период од:

09:30 – 15:30 Со прекинот ќе бидат зафатени селата Богомила, Црешнево, Бистрица, Гулевска Населба, Ореше, Нежилово, Папрадиште