Општина Чашка

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Локална самоуправа

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Туристички водич

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Општински услуги

Прашај го градоначалникот

I am text block. Click edit button to change this text.

Пријави проблем

I am text block. Click edit button to change this text.

Контакт

I am text block. Click edit button to change this text.

Информации

I am text block. Click edit button to change this text.

Ковид - 19

I am text block. Click edit button to change this text.

Пријави семејно насилство

I am text block. Click edit button to change this text.

Контакт

I am text block. Click edit button to change this text.

Пријави семејно насилство

I am text block. Click edit button to change this text.

Гласник на општината

Новости

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 02-2021

Врз основа на член 30 и 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 01-2021

Врз основа на член 30 и 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани жители, Општина Чашка Ве известува дека имаме формирано мобилен тим кој има за цел , сите заинтересирани лица за вакцинација против COVID – 19

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани соработници, Општина Чашка Ве известува дека согласно проектот„ Зајакнување на општинските совети“ имаме финансиски средства во висина од 2.700.000 денари. Овие средства се наменети

chashka-solunska-glavaFood-Archive-Pic.png
On Trend

Категорија