Општина Чашка

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Локална самоуправа

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Туристички водич

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Општински услуги

Прашај го градоначалникот

I am text block. Click edit button to change this text.

Пријави проблем

I am text block. Click edit button to change this text.

ИНФОРМАЦИИ И ОТЧЕТНОСТ
Пријави семејно насилство

I am text block. Click edit button to change this text.

Ковид - 19

I am text block. Click edit button to change this text.

СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ
Гласник на општината

Новости

Модернизација на ЈПКД “Тополка”

Општина Чашка продолжува со инвестициите за модернизација на опремата на ЈПКД “Тополка”.Во соработка со БРР, по набавката на трактор со приклучна механизација од марката “Солис”,

Одржана тркалезна маса

Општина Чашка зема активно учество на тркалезната маса „ Политики и мерки за лицата со попреченост во руралните средини согласно проектот „ Од попреченост до

Успешна работна средба

НВО Инфоцентар и АКТИВО во соработка со Општина Чашка ја организираа работната средба за граѓанските организации кои делуваат на територија на Општина Чашка, согласно проектот

Покана за работна средба

Почитувани, Општина Чашка во соработка со НВО Инфоцентар и АКТИВО Велес организира настан , работна средба за здруженијата на граѓани кои делуваат на територија на

Завршна форумска сесија во Населба Чашка

Се реализираше форумската сесија во рамки на проектот “Зајакнување на општинските совети во Општина Чашка во просториите на салата на ООУ “Тодор Јанев“ Населба Чашка

Успешна реализација на средбите

НВО Инфоцентар во соработка со АКТИВО Велес и Општина Чашка успешно ги спроведоа работните средби по населени места. Согласно предвидените активности за собирање на потреби

СООПШТЕНИЕ ЗА ОБЈАВА ЗА ЈАВЕН УВИД НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА А4.1 ЗГРАДИ ЗА ВРЕМЕНО СМЕСТУВАЊЕ СО АПАРТМАНИ И СТУДИЈА НА ДЕЛ ОД КП 46 И ДЕЛ ОД КП 8 КП ПАПРАДИШТЕ, ОПШТИНА ЧАШКА

Врз основа на член 62, став (10 ) од Законот за урбанистичко планирање (“Службен Весник на РСМ” бр.32/20), член 50 точка 4 од Законот за

chashka-solunska-glavaFood-Archive-Pic.png
On Trend

Категорија

Модернизација на ЈПКД “Тополка”

Општина Чашка продолжува со инвестициите за модернизација на опремата на ЈПКД “Тополка”.Во соработка со БРР, по набавката на трактор со приклучна механизација од марката “Солис”,

Одржана тркалезна маса

Општина Чашка зема активно учество на тркалезната маса „ Политики и мерки за лицата со попреченост во руралните средини согласно проектот „ Од попреченост до