Општина Чашка

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Локална самоуправа

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Туристички водич

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Општински услуги

Прашај го градоначалникот

I am text block. Click edit button to change this text.

Пријави проблем

I am text block. Click edit button to change this text.

ИНФОРМАЦИИ И ОТЧЕТНОСТ
Пријави семејно насилство

I am text block. Click edit button to change this text.

Ковид - 19

I am text block. Click edit button to change this text.

СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ
Гласник на општината

Новости

ОБЈАВА број 01/2021 за продажба на движни ствари – сопственост на Општина Чашка по пат на електронско наддавање

Предмет на електронското јавно наддавање е продажба на движни ствари – сопственост на Општина Чашка, кои се продаваат, согласно Одлуката за давање на согласност за

Манифестација КОМПИРИЈАДА 2020

Манифестацијата КОМПИРИЈАДА 2020 е локална манифестација која обезбедува поддршка и промоција на локалните производители на локално и регионално ниво, и индиректно на национално ниво. Традиционално

Планска програма за изработка на урбанистички план вон населено место со намена А4.1-згради за времено сместување со апартмани и студија на дел од КП 46 и КП 8 КО Папрадиште, Општина Чашка

Согласно Член 44 став 9 од Законот за урбанистичко планирање (Службен Весник на РСМ 32/20), се објавува одобрената Планска програма за изработка на урбанистички план

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 04-2020

Врз основа на член 30 и 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 05-2020

Врз основа на член 30 и 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и

chashka-solunska-glavaFood-Archive-Pic.png
On Trend

Категорија

ОБЈАВА број 01/2021 за продажба на движни ствари – сопственост на Општина Чашка по пат на електронско наддавање

Предмет на електронското јавно наддавање е продажба на движни ствари – сопственост на Општина Чашка, кои се продаваат, согласно Одлуката за давање на согласност за

Манифестација КОМПИРИЈАДА 2020

Манифестацијата КОМПИРИЈАДА 2020 е локална манифестација која обезбедува поддршка и промоција на локалните производители на локално и регионално ниво, и индиректно на национално ниво. Традиционално